Het KSA-VKSJ 75 jarig jubileumboek

Foto voorkant boek

Na meer dan drie jaar opzoekwerk stellen we je met trots het KSA-jubileumboek voor. Dit boek bevat niet zomaar een overzicht van de voorbije 75 jaar! Je zult er ook de details kunnen lezen van de straffe verhalen die al jaren de ronde doen. We hebben kosten nog moeite gespaard om alle details uit te zoeken en in dit boek te zetten.

We voeren je mee van de strenge jaren ’50 met een haast militair karakter, over de rebelse jaren van mei ’68, tot de speelse groep van vandaag. Plezant is het altijd geweest. Boeiend ook.

Dit boek bevat unieke, nooit eerder gepubliceerde, foto’s. Deze foto’s gaan zelfs terug tot de eerste dag dat het KSA O.L.V.-Kameraadschap Lichtaart officieel werd ingezworen, en het eerste werkjaar van de succesvolle VKSJ Lichtaart geschiedenis. Het boek bevat meer dan 300 illustraties en foto’s die de rijke geschiedenis van onze jeugdbeweging stofferen.

Geniet gerust mee van de boeiende verhalen en wetenswaardigheden. Herken jouw vrienden en jaren, en misschien ook jezelf in dit boek.

De broers Raymond, Armand en Arthur Eggers waren tijdens de Tweede Wereldoorlog lid van de Katholieke Vlaamse Studentenbond van Kasterlee. Ze kwamen op het idee om ook in Lichtaart een jeugdwerking te starten. Zo had de jeugd iets om handen tijdens de moeilijke oorlogsjaren. Na enkele pogingen, en hard werken, kwam de werking van grond. Net na de oorlog werd de groep dan formeel ingezworen als lid van de KSA, onder de naam O.L.V.-Kameraadschap Lichtaart. Dit boek vertelt het verhaal van KSA-Lichtaart over de voorbije 75 jaar.

Nu bestellen

Voor het boek vragen we € 20,-. Dit is de prijs die wij zelf betalen om het boek te laten maken, de jaren werk die nodig zijn geweest voor het verwezenlijken van dit boek worden niet aangerekend, en zijn traditiegetrouw door vrijwilligers gedaan.

Het betalen van het boek gebeurt via een overschrijving. Het boek wordt gratis geleverd binnen Kasterlee, een paar dagen na de betaling ontvangen is.

Omwille van de geldende coronamaatregelen waarbij niet-essentiële verplaatsingen verboden zijn kunnen wij het boek niet buiten kasterlee afleveren. Misschien kunnen we uw boek wel bij vrienden of familieleden bezorgen? Mits betaling van de verzendingskosten kunnen we het boek uiteraard ook per koerier laten afleveren.

Aantal stuks